Lín na slanině
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 623 kJ / 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 16,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj receptu – internet Tradiční recepty.cz.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2018 08:17
Maryje: Fotku nemazat, je pěkná. Někdy dělám ryby na sádle, jindy dávám slaninu. Děkuji za odzkoušení a obměnu receptu.
27. 1. 2018 18:04
Dnes jsem lína připravovala, sice jako filet na kmíně a opekla jsem na sádle, ale je to podobně jednoduchý a výtečný postup a proto jsem přidala fotku. Byla to pochoutka. Bod jsem už dala dřívě. Pokud by se vám fotka nezamlouvala, smažu ji.
1. 1. 2016 19:28
hanahcotton: pod váš komentář se můžu podepsat.
Ryby miluji a lín je dle mého názoru jedna z nejchutnějších ryb vůbec. A jak tvrdí pan Štěpnička, ryba nedoceněná. Škoda jen, že není běžně k sehnání a žádný zdatný rybář se v mém okolí nevyskytuje.
Ryby miluji a lín je dle mého názoru jedna z nejchutnějších ryb vůbec. A jak tvrdí pan Štěpnička, ryba nedoceněná. Škoda jen, že není běžně k sehnání a žádný zdatný rybář se v mém okolí nevyskytuje.
21. 12. 2015 19:38
Rybu na tenhle způsob jsem už dělala a pro změnu jsem vynechala máslovypečená anglická byla vynikající
21. 12. 2015 13:53
21. 12. 2015 10:16
Lín je náramně chutná ryba ať už se slaninou, nebo bez ní
20. 12. 2015 20:03
Lenunka:ale to už jsou úplně jiné recepty,to nemá s tímto receptem nic společnéhoa myslím,že i takto upravovanou rybku tak často neděláme.Ono záleží taky o jakou rybu jde,některá ryba je tak tučná,že ani to máslo už tam není vhodné
20. 12. 2015 19:51
Simona Skolakova: máš pravdu, smažený kapr není lehké jídlo, ale zas se tahle úprava dělá jednou za rok, je to spíš rituál
Anna Kocikova: Já na ryby opravdu preferuji máslo a bylinky, tymián, česnek a tak, max olivový olej, ale je jasné, že každý preferuje něco jiného a tenhle recept je určitě chutný
Anna Kocikova: Já na ryby opravdu preferuji máslo a bylinky, tymián, česnek a tak, max olivový olej, ale je jasné, že každý preferuje něco jiného a tenhle recept je určitě chutný
20. 12. 2015 19:35
Lenunka:no trošku bych nesouhlasilaprotože i vánoční smažený kapr není až tak lehké jídlo a přesto ho dělámea ještě s bram.salátem
Ale pokud si člověk chce udělat lehčí jídlo,tak samozřejmě zvolí rybku udělat dle jiného receptu
Ale pokud si člověk chce udělat lehčí jídlo,tak samozřejmě zvolí rybku udělat dle jiného receptu
20. 12. 2015 19:32
Nevím jak chutná línnikdy jsem neměla možnost tuto rybku ochutnat,ale mám ryby ráda a i na tento způsob by mi ryba chutnala
20. 12. 2015 17:54
Jiříku,moc fajn recept
Pstruha,nebo i filé obalené v plátcích angl.slaniny,nebo česnekovém boku máme také rádi
Lenunka:Klasika-máslo a bylinky...mňam,to je velice dobrá baštaU tohoto receptu ale těch pár plátků slaniny na lehkosti jídla nikterak neubere
Manžel,když někdy přinese domů sivena,tak ho pro jeho suché maso,také občas proloží plátky domácího uzeného bůčku
Pstruha,nebo i filé obalené v plátcích angl.slaniny,nebo česnekovém boku máme také rádi
Lenunka:Klasika-máslo a bylinky...mňam,to je velice dobrá baštaU tohoto receptu ale těch pár plátků slaniny na lehkosti jídla nikterak neubere
Manžel,když někdy přinese domů sivena,tak ho pro jeho suché maso,také občas proloží plátky domácího uzeného bůčku
20. 12. 2015 17:42
Ryba na slanině mi nedává smysl, rybu si člověk dělá, když chce lehké jídlo. Podle mě by stačilo to máslo a bylinky
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 21 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Pečeme linecké cukroví. Není těsto jako těsto - znáte ho opravdu dobře?
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: recept na lína lín recepty lín na másle lín recept lín top recepty recepty lín recepty na lína lin obecny recepty smažený lín recept lin recepty z lína lín lin na slanine jak udělat lína uprava lína lín v kuchyni lin se slaninou lín a jeho úprava recept lín na na másle lin na
Suroviny: lín, slanina anglická, citron, máslo, nať petrželová, sůl
Lín na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvz1
12 názorů