Pudink z podmáslí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 302 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,31 g |
Tuky | 91,59 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 77,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2016 20:19
zizala: jsou nahoře pod těmi čokozlomky, klesly ke dnu
bystrouska: to aby šlo vyklopit, není tak pevné, jako vařený pudink, jemnější. Při vyklápění je dobré okraj objet nožem nebo postavit na chvilku do horké vody - nebo připravit jako poháry. Chuť je báječná. Lze místo brusinek nechat povařit třeba okrojky citronové kůry
bystrouska: to aby šlo vyklopit, není tak pevné, jako vařený pudink, jemnější. Při vyklápění je dobré okraj objet nožem nebo postavit na chvilku do horké vody - nebo připravit jako poháry. Chuť je báječná. Lze místo brusinek nechat povařit třeba okrojky citronové kůry
14. 1. 2016 19:14
Nevidím tam ty brusinky ale jinak moc zajímavé, nenapadlo by mě, že z podmáslí lze uvařit pudink
14. 1. 2016 18:55
Vypadá to skvěle.Proč se tam dává ten pečící papír? Chtěla bych to vyzkoušet do porcelánových misek na tartaletky, které jsem dostala k Vánocům a myslím, že bude stačit, když je jen propláchnu studenou vodou.Bodík posílám už teď.
14. 1. 2016 18:23
vypadá moc hezky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 12 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: tartaletky babicovy dobroty babicovy dobroty tartaletky pohár z podmáslí recepty pevny pudink pudink z kefiru pudink z pomáslí brusinky tartaletky babicovy recepty
Suroviny: mléko, brusinky sušené, kůra citronová, žloutek, cukr krupice, želatina, mléko, podmáslí, smetana ke šlehání
Pudink z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrVm
4 názory