Pečené rösti se slaninou a parmazánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 102 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,75 g |
Tuky | 42,15 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 24,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do oleje na pomazání se může přidat špetka mleté papriky, budou mít hezkou barvu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2022 11:35
Velmi dobrý nápad. Ukládám.
16. 2. 2016 16:54
Rýchly a chutný recept.Primiešam ešte 2 kávové lyžičky vňaťky pažítky pre farebnosť a vylepšenie chuti. Pažítku aj iné vňate pokrájané zmrazím na zimu. Pečiem ho tiež na crisp programe ,lebo je chrumkavejšia a nemusí sa otáčať.
27. 1. 2016 11:56
mňam
23. 1. 2016 16:39
mika59:díky
23. 1. 2016 15:17
popoluska340:
23. 1. 2016 15:14
mika59 ja strasne rada skusam nove recepty,som maniacka,vzdy ukladam a skusam nove receptiky.Manzel len klasiku jedava,ale ja mam rada alchymiu.
23. 1. 2016 15:11
popoluska340: Já ti moc děkuji za vyzkoušení i fotky.
23. 1. 2016 14:50
Super obedik som mala dneska,budem robievat casto.
23. 1. 2016 10:50
dadka: Nemusí, sýr může být jakýkoliv nebo taky žádný. Je to dobré i jen tak.
22. 1. 2016 23:52
a musí to být jen parmazán,nejde to s jiným sýrem?
22. 1. 2016 12:14
Dělam je take sou super:
22. 1. 2016 12:09
Dělam je take sou super
21. 1. 2016 21:49
Danca: taky davam zpatky skob z vymackanych brambor. Pridavam bodik
20. 1. 2016 21:08
Mňam, ty máme moc rádi! . Já je dělám v mikrovlnce na CRISP... a ještě takovou maličkost: vymačkanou vodu z brambor nechám v misce ustát, po chvíli vodu sliju a usazený škrob přidám zpět k bramborám. Potom už není třeba přidávat solamyl a placičky krásně drží pohromadě
20. 1. 2016 19:22
+3. Jsou krásně vypečené do zlatova, to miluji. Rösti mám ráda a vždy jsem je dělala jen na pánvi, ale vyzkouším i tyto.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 4 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: rösti ze syrových brambor bramborové rösti v troubě rosti v troube rosti recept rosti z brambor recepty s parmazánem bramborové rösti pečené v troubě mango se slaninou rösti rosti brambory recept na rosti bramborové rösti rosti se slaninou pecene bramborove rosti bramborové rösty bramborové rösti recept bramborové roští s parmazanem parmazán recepty slanina v receptech rostti
Suroviny: brambory, slanina anglická, solamyl, sůl, pepř, sýr parmazán strouhaný, olej
Pečené rösti se slaninou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKX5
18 názorů