Labužnická stehna
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- Doporučené recepty-Nelly Chytilová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2009 21:55
Jo ... a skvělá, "voňavá" fotka!
28. 4. 2009 21:54
Dělám něco podobného - tedy ze stejných surovin, ale zatím mě nenapadlo maso plnit. Musí to být dobrůtečka
27. 4. 2009 21:25
Helli, díky, určitě to zkusím, kuřata dělám snad na všechny možné způsobyPoprosím syna, jak když to jednou vidím, už je fajn, stačí mi to vidět.
27. 4. 2009 20:56
Jani, plnit pod kůži jde velmi lehce. Drž stehno za tu kost a na tom druhém "širším" konci stehna zajeď ukazovákem druhé ruky pod tu kůži a postupně jí "odtrhávej" od masa, jde to lehce. Pak mezi kůži a maso dej náplň, zase to maso do kůže zpátky "oblíkni" a zasponkuj.
27. 4. 2009 19:54
No to nemá chybu.
27. 4. 2009 19:33
Jani, to vypadá hezky. Pro mě je důležitý nápad, zbytek si už dotvořím. Chuťově to bude zajímavé.
Posílám bodíka.
Posílám bodíka.
27. 4. 2009 17:52
Jani, to bude určitě moc dobrý +
27. 4. 2009 15:16
Já dávám pod kůži koření a s tou klobáskou se zelím to může být opravdu pikantní
27. 4. 2009 14:43
Světlano, možná to v tom receptu i tak mysleli, ale já to neumím, tak jsem to udělala tak, jak vidíte holky!
27. 4. 2009 14:18
Janko,dobrý nápad ,co nejdřív vyzkouším ,dám bodík
27. 4. 2009 13:35
....Jani, vypadá to bezva a určitě výborné....napadlo mně - co myslíš, nedala by se směs zelí-klobása nacpat i pod kůži?...jinak - posílám bodíka
27. 4. 2009 13:18
Koukám, že jsi z té soutěže tak rozjetá, že ses ještě nezastavila, viď?
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe.
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kysané zelí recept kuřecí stehna bez kosti kuřecí stehna bez kosti recept kureci stehna bez kosti recepty stehno bez kosti a kuze labužnické kuře labužnické kuřecí stehna kuřecí stehno bez kosti a kůže labužnická kapsa pikantni labuznicka stejna zanet kuze stehen klobása gyulai úprava, recepty labužnická kuřecí stehna kuřecí stehna bez kosti a kůže kuřecí stehno bez kosti a kůže recept kuřecí stehno bez kosti a kůže recepty kuchařka stehna recepty kureci stehen bez kosti labuznicka kuřecí kapsa v bramboráku kureci stehna na labuznickou úpravy
Suroviny: stehno kuřecí, zelí kysané, klobása pikantní, koření grilovací, máslo, sůl
Labužnická stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lgnw
12 názorů