Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 875 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,10 g |
Tuky | 140,25 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 310,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: časopis Gurmet, upraveno
Zbylý krokant můžeme uchovat v uzavřené skleničce a posypat s ním zmrzlinový pohár.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 14 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 19 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 7 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 7 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 7 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 7 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Sloní žrádlo 3
SimonaTr uvařil před 8 hodinami
Dýňové knedlíčky
HankaSz uvařila před 9 hodinami
Rychlé zapečené chleby
paprika1000 uvařila před 10 hodinami
Perníkový koláč s jablky a mascarpone
Eliška_ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Výborná bábovka se zakysanou smetanou: Krásně vláčný a neuvěřitelně nadýchaný hrníčkový moučník zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: rozvar z rebarbory rebarbora ibišková limonáda rebarbora rozvar rebarborový rozvar rebarborový koláč podle gurmetu rebarbora recepty jak uchovat rebarboru jak uchovat rebarboru? gurmet - rebarborový koláč
Suroviny: rebarbora, čaj, cukr, voda, smetana ke šlehání, lusk vanilkový, kardamom, cukr moučkový, lupínky mandlové, máslo, cukr, mouka polohrubá
Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmJW
0 názorů