Hráškový dip se špenátem a mátou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 368 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,84 g |
Tuky | 1,26 g |
Vláknina | 22,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hráškový dip má všestranné použití, můžete ho servírovat s hranolky z čerstvé nebo pečené zeleniny, s kukuřičnými tortilla chipsy nebo s bezlepkovým pečivem, ale také ho zamíchat jako omáčku do uvařených těstovin a dokonce ho víc naředit a podávat jako polévku. Má krásně zelenou barvu a máta mu dodá svěží a neotřelou chuť.
Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2016 10:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 13 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 19 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 42 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 58 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Hrníčkové recepty na tvarohové moučníky: Jak upéct vláčnou buchtu, která je hotová během chvilky
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: hráškový dip dip hraskovy
Suroviny: hrášek, špenátové listy čerstvé, máta, česnek, šťáva citronová, sůl, pepř, voda
Hráškový dip se špenátem a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wq0z
1 názor