Pečené zelníky se slaninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 814 kJ / 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,28 g |
Tuky | 64,87 g |
Vláknina | 14,05 g |
Cholesterol | 309 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,88 g |
Sacharidy | 49,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Před koncem pečení můžete posypat strouhaným tvrdým sýrem. Kdo by měl obavy, že to bude moc kyselé, tak zelí předem propláchne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2022 19:34
dobrota :)
7. 4. 2021 17:12
tohle jserm dělala asi před 10 roky na chalupě ještě jsem tam dávala česnek, moc nám to chutnalo, polovinu zelí propláchnu a polovinu jen vyždímám. Díky za připomínku dobrého a zapomenutého receptu máš je moc krásné
13. 11. 2016 17:46
LLenule: Každé zelí je jiné, já jsem ho neproplachovala, a byly dobré. Myslím, že pro někoho bude lepší zelí propláchnout ale zase ztratí tu chuť. Zelníky jsou kyselejší, to není jako bramborák. Dopíšu to do receptu.
13. 11. 2016 17:36
LLenule: a proč jste směs před pečením neochutnala?
13. 11. 2016 17:34
Nevím čím to je, dělala jsem přesně podle návodu a placičky mám dosti kyselé
7. 11. 2016 20:05
Mńam..mňam...ještě koupit zelí a jde se ne to
6. 11. 2016 08:35
Mňam-ukládám
5. 11. 2016 15:30
5. 11. 2016 14:36
Tom Beyk: Tome děkuji Tobě a taky všem...
5. 11. 2016 14:24
...prima technologie - nemusí se stát u pánve - pro mě lenocha úžasné. Musí to být dobré i kdyby nechtělo
5. 11. 2016 13:27
mnam,mnam
4. 11. 2016 19:45
4. 11. 2016 16:53
Hezké zelné placky
4. 11. 2016 14:47
Pekne, specham s prvnim bodem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 8 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: zelníky zelníky z kyselého zelí zelníky v pečené v troubě zelníky recept recept na zelníky zelňiky pecene v troubě zelňáky se slaninou recepty zelníky zelníky bez brambor zelníky z kysaného zelí-recept zelníky v remosce zelníky bez sádla zelniky top zelné placičky z kysaného zelí se slaninou kapustníky pečené pečené zelí se se slaninou staročeský zelnik na na plech zelnaky se slaninou v troube zelníky z kyselého kysané zelí zelníky placky se slaninou
Suroviny: zelí kysané, slanina anglická, vejce, cibule sušená, mouka hladká, strouhanka, mléko, sůl, kmín celý, pepř, sádlo
Pečené zelníky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0A6
14 názorů