Židovská pomazánka
Lehce pikantní pomazánka z vařených brambor, česneku, nakládaných okurek a majonézy je moc dobrý podklad na chlebíčky a to nejen na chlebíčky se šunkou, ale i se sýrem, vejcem, zeleninou atp. Dá se použít jak pro běžné dny, tak i na různé oslavy a Silvestra.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Množství cca na 2 veky
Nutriční hodnoty
Energie | 4 215 kJ / 1 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 80,41 g |
Vláknina | 10,52 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 824 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pomazánka je rychle hotová a velmi chutná.
Chuť pomazánky ještě nikoho nezklamala, proto recept vkládám i sem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2024 15:15
2. 2. 2024 13:27
2. 2. 2024 11:19
18. 10. 2021 19:00
13. 1. 2017 16:46
13. 1. 2017 14:51
17. 11. 2016 19:04
17. 11. 2016 18:58
15. 11. 2016 22:02
"Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora.
Fotografie přidávejte pouze vlastní."
Sú isté pravidlá, ktoré by sa mali dodržiavať.
15. 11. 2016 21:54
A IvankoK..mně se recept líbí a děkuji..někdy zkusím..za chvíli bude Silvestr, tak na chlebíčky se bude hodit..Pokud sem budeš někdy vkládat recept, který jsi nevymyslela, ale opsala, tak dej do poznámky zdroj: a k tomu napiš, odkud jsi čerpala ..a nenech se odradit a poděl se o další zajímavé recepty
15. 11. 2016 20:54
15. 11. 2016 15:42
15. 11. 2016 15:00
http://living.iprima.cz/porady/fofrofka-bramborova...
Takže vám ji mažu a vy příště použijte k prezentaci pouze svoje vlastní fotky.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 minutou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 17 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho vařit celé brambory ve slupce? Závisí to na několika okolnostech
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: židovské brambory židovské recepty židovské brambory recepty židovské brambory recept recepty ze zidovskych brambor židovská brambora židovské brabbory recepty recepty židovské brambory židovská zidovska brambory židovská kuchařka recepty recept ze zidovskych brambor židovská kuchařka lásky recept židovské brambory pomazánka jak používat židovské brambory bramborová pomazánka zidovsky bulharská pomazánka originál iprima.cz living pomazánka recept svatecni pomazanka
Suroviny: brambory, česnek, okurky sterilované, majonéza, sůl, pepř
Židovská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVAY
13 názorů