Masové koule s rajčatovým ragú a polentovou kaší
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 483 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,93 g |
Tuky | 17,73 g |
Vláknina | 7,67 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 68,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento i další mé recepty najdete na: http://www.vareniste.cz/masove-koule-s-rajcatovym-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2016 12:59
Zajímavý recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 9 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 12 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na zelí z pomalého hrnce
caprioli uvařila před 16 minutami
Mléková polévka s bramborami a vejci
Hanina65 uvařil před 55 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
Teruska30 uvařila před 1 hodinou
Litý perník
Hanina65 uvařila před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Christine uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Lunka uvařila před 2 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso na paprikách
Moanka uvařila před 3 hodinami
Obalená hlíva ústřičná
LILFakt uvařila před 3 hodinami
Výborný rychlý makovec
Hanina65 uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: masové ragů recept na masové ragú z z mletého masa provensálská masová směs masové koule s parmezánem
Suroviny: maso hovězí mleté, chléb toustový, mléko, sůl, pepř mletý, česnek, koření provensálské, olej, cibule, celer, mrkev, protlak rajčatový, rajče drcené, sůl, pepř mletý, petrželka, parmazán, voda, mléko, polenta, sůl
Masové koule s rajčatovým ragú a polentovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JkD2
1 názor