Koblihy
Koblihy už dávno nejsou jen velikonoční pochoutka, ale dopřáváme si je, kdykoliv máme chuť na něco dobrého. Jejich příprava je sice trochu pracnější, ale výsledek vždy mile potěší naše chuťové pohárky.
Suroviny pro 40 kusů
40 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 10 613 kJ / 2 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,86 g |
Tuky | 49,30 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 430,04 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 2. 2024 19:40
Výborné koblihy.
29. 1. 2023 14:09
Koblihy jsou moc dobré
5. 2. 2016 13:40
mardosa:
K vaší reakci na Dara:
No, když je rcp blbě napsaný ("Pak už koblížky peču na oleji v kastrole") tak se nemůžete divit, že děvucha místo SMAŽENÍ ve vyšší vrstvě tuku to patrně pekla jen na trošce oleje. Ne každá kuchtička čte komentáře...
K vaší reakci na Dara:
No, když je rcp blbě napsaný ("Pak už koblížky peču na oleji v kastrole") tak se nemůžete divit, že děvucha místo SMAŽENÍ ve vyšší vrstvě tuku to patrně pekla jen na trošce oleje. Ne každá kuchtička čte komentáře...
5. 2. 2016 12:53
Petra: abych se přiznala,tak ani já nemám s tímto zkušenost,snad napíšou zkušení
5. 2. 2016 11:06
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné dát těsto kynout do lednice přes noc, nebo se musí smažit hned? Děkuji jsem začátečník a s kynutím v lednici nemám zkušenosti
7. 12. 2013 22:00
Dara: Moc horký tuk. Smažit na 4 u elektřiny a na polosporo u plynu
7. 12. 2013 21:57
Dara:Ale to si nebude receptem že?
7. 12. 2013 21:13
Všechno jakžtak v pohodě až na smažení,hned po vhození do oleje začaly místo zlátnout ,černat
5. 11. 2013 19:05
Eva:To jsem moc ráda.Taky dělám často.
5. 11. 2013 15:53
O víkendu dostal přítel chuť na koblížky , tak jsem hledala recept a našla tento váš, a musím říct ,že recept je dobrý a koblížky měli velký úspěch, že jsem je na druhý den musela dělat znovu a to ze dvou dávek. Recept mám uložený a budu dělat častěji děkuji.
8. 10. 2013 16:00
no nevím kde soudruzi udělaly chybu,ale těsto bylo řídké
29. 9. 2013 19:04
A.T.: A že je chyba nie v recepte, ale vo vašej príprave, vás nenapadlo? Jednoduchšie je vyhlásiť recept za hnusný, však? Prepáčte, ale hnusné je takto sa vyjadrovať o akomkoľvek recepte, také slová k jedlu nepatria.
29. 9. 2013 18:48
A.T.: Tak jset něco udělala špatně.Tento recept dělám často a nikdy se mě toto co vám nestalo.Bohužel no.
29. 9. 2013 18:42
pěkně hnusné, těsto je řídké...a totálně bez chuti.RP mě velmi zklamal.
5. 3. 2013 23:54
1974andrea:vyborny recept,uz nekolik let ziju v cizine a tak dost casto mame chute na nase ceske dobroty,koblihy jsem delala poprve ,moc moc dobre
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
4 tipy pro správné smažení koblih: Dávejte pozor na teplotu oleje
Banánové minikoblihy jen ze tří ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Další recepty
Tématické fráze: koblihy koblihy recept recept na koblihy recept koblihy kobliha recept těsto na koblihy recepty na koblihy recepty koblihy vídeňské masopustní koblihy kobliha vídeňské koblihy koblihy recepty recept na dobré koblihy koblih jak se delaji koblihy top recepty koblihy jemné koblihy velikonoční koblihy koblihi koblyhy
Suroviny: mouka polohrubá, droždí čerstvé, cukr krystal, olej, mléko, žloutek, sůl, rum, marmeláda
Koblihy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO2z
33 názorů