Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)
Suroviny
Porce: cca 2 litry masové hmoty
Nutriční hodnoty
Energie | 19 263 kJ / 4 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 403,01 g |
Tuky | 331,50 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je tady hodně receptů na rillettes v pomalém hrnci, ale já jsem chtěla vyzkoušet, zda-li by to bylo možné zhotovit v papiňáku.
Suroviny jsem si upravila podle sebe a francouzská pomazánka v českém podání se podařila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2016 20:06
Na delší dobu bych ale určitě zavařila, autorka receptu určitě také.
30. 11. 2016 19:14
30. 11. 2016 18:50
A i kdyby se to "jenom" skazilo, byla by to prece velka skoda. Nebo vy mate penize na vyhazovani?
Ale jinak ten recept zni moc dobre.
30. 11. 2016 18:34
Měla jsem obavy,jako to bude z papiňáku vypadat a chutnat,ale dopadlo to dobřeRáda zkouším,co všechno jde v tomto"rychlíku na vaření"udělat
radiator: Mili,hezky jsi to napsala
mika59: Miladko,Tobě se ten bůček v papiňáku bez přidání sádla nepřichytávalNebo jsi ho víc podlila
rozmarynaH: Marcelko já jsem víno nedávala,nedělala jsem rillettes
30. 11. 2016 11:41
29. 11. 2016 21:44
29. 11. 2016 21:32
29. 11. 2016 19:45
29. 11. 2016 19:44
29. 11. 2016 18:58
A mimochodem, k té Francii to má hodně blízko, protože jak je známo, papiňák vynalezl francouz, fyzik Denis Papin, který ho sestrojil již v roce 1679. Takže francouzská pomazánka v českém podání ve francouzském papiňáku
29. 11. 2016 18:53
29. 11. 2016 18:53
29. 11. 2016 18:44
29. 11. 2016 17:48
29. 11. 2016 17:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 15 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: recepty pro tlakový hrnec domácí vepřovka recepty z tlakového hrnce tlakovy hrnec recepty bucek v tlakovem hrnci rillettes z papiňáku zavařování masa v tlakovém hrnci domácí vepřovka recept domácí vepřovka recepty recepty do tlakového hrnce zavařování masa v papináku vepřové maso v tlakovém hrnci bůček v papiňáku rillettes z papináku maso s brambory v papiňáku rillettes z tlakového hrnce rillets z papináku rychlá veprovka recepty v tlakovém hrnci vepřové kosti v papináku
Suroviny: plec vepřová, sádlo, vývar zeleninový, sůl, rozmarýn
Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN67
32 názorů