Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
Není nad vůni čerstvě upečeného chleba. Možná vás překvapí, že jeho příprava není až tak složitá. Vyzkoušejte si ho připravit podle tohoto receptu i vy a objevte kouzlo domácího pečiva.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 23 236 kJ / 5 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,65 g |
Tuky | 48,90 g |
Vláknina | 87,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,64 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 1 078,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2024 08:24
7. 3. 2024 17:34
20. 2. 2024 22:28
4. 11. 2023 12:12
Takže jsem nevytvaroval bochánek, ale nalil těsto do formy :D
I tak dost dobrej výsledek, díky!!
22. 4. 2021 18:14
19. 5. 2020 17:26
26. 5. 2017 11:43
3. 1. 2017 15:21
29. 12. 2016 23:01
28. 12. 2016 21:15
28. 12. 2016 16:08
28. 12. 2016 16:07
28. 12. 2016 16:00
28. 12. 2016 15:51
28. 12. 2016 14:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 31 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak odměřit suroviny na nejoblíbenější dezerty? Jde to i bez kuchyňské váhy
Další recepty
Tématické fráze: chléb z zitne mouky domácí chléb z chlebové mouky chleba z žitné mouky domácí pšeničný chleba chleb ze zitne mouky recept na chléb z hladké mouky domácí chleba z chlebové mouky chleba z pšeničné mouky domácí žitný chléb pšeničný a žitný chléb recept na domácí žitný chléb recept na chleba z žitné mouky chléb z žitné chlebové mouky domaci chleb zitny žitná chleb domácí pšeničný chléb recept na domácí žitný chleba chleba ze žitné mouky chléb z žitné mouky recept recepty na chléb z žitné mouky
Suroviny: mouka hladká, mouka žitná, droždí sušené, sůl, kmín drcený, voda, olej
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pW9X
15 názorů