Opilý Izidor 2
Nejedná se přímo o klasické cukroví. Mohli bychom říct, že se jedná o čtyřpatrový koláč plný ořechů, pařížského krému, rumu a čokolády. Krájí se na malé kostky a je jednoznačně výborný.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 39 073 kJ / 9 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,33 g |
Tuky | 671,40 g |
Vláknina | 53,25 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 544,59 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dá se dělat i s kokosem, ale s ořechy jsou asi lepší.
Izidor už tu jeden je, ale já dělám malinko jinak, tak vkládám. Je výborný!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2021 13:43
27. 11. 2013 14:15
14. 1. 2010 14:03
8. 6. 2009 15:31
8. 6. 2009 13:43
8. 6. 2009 13:36
8. 6. 2009 12:13
8. 6. 2009 12:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: opilý izidor ožralý izidor opilý isidor opilý františkán opity izidor opilý františek ožralý isidor opilý izidor recept recept opilý františek ožralý františek izidor dezert opilý izidor buchta opilý izidor dezert opilý františek opilý isidor recept zakusek opily izidor recepty opilý izidor opili izidor ožralý izidor recept opilý františek dezert
Suroviny: žloutek, máslo, cukr moučkový, ořechy vlašské, kakao, mouka hrubá, kypřící prášek, bílek, marmeláda rybízová, šlehačka, cukr moučkový, kakao, máslo, cukr moučkový, ořechy, rum, čokoláda na vaření, tuk 100%
Opilý Izidor 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZor
8 názorů