Muffinové bulky z vývaru
Suroviny
Porce: 12 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 10 150 kJ / 2 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,48 g |
Tuky | 129,43 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 261,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zbyla mi půl porce silného hovězího vývaru, tak jsem tuto obměnu zkusila. Bulky, (můžete samozřejmě tvarovat jakékoliv pečivo), jsou dobře okořeněné. Vývar lze nahradit kostkou bujonu, rozvařenou ve vodě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2017 21:00
Jak rika Maris, staryho mazaka Milouse neoslnis
23. 2. 2017 19:53
23. 2. 2017 19:22
Známý recept
23. 2. 2017 19:12
hosta: kde sa fláka???
23. 2. 2017 18:51
magdalenka: momentální nápad - ale Milouš určitě zná
23. 2. 2017 18:48
šikulka jedna, stále niečím prekvapíš...
23. 2. 2017 18:15
Zajímavé
23. 2. 2017 15:41
Jituš s tím vývarem to byl moc fajn nápadBulky vypadají velice hezky
23. 2. 2017 15:30
Krásně nadýchané umíš
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: vývar masový, droždí čerstvé, cukr, mouka hladká, žloutek, olej, semínka slunečnicová, sádlo, bílek,
Muffinové bulky z vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nor6
9 názorů