Gulášek v zelí
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 332 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,87 g |
Tuky | 11,61 g |
Vláknina | 24,85 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zase jeden můj výmysl, na kterém jsme si pochutnali, gulášek je fakt dobrej a je to zase něco trochu jiného!!
Měli jsme k tomu výborný chlebíček a rohlík z jedné soukromé pekárny- mají moc dobré pečivo. Jinak jde k tomu knedlík, těstoviny i brambory, ty k tomu udělám zítra.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2009 15:35
Jani, na Tvoje recepty je spolehnutí a tohle je dobrý nápadna mladé zelí. dávám bodík už před vyzkoušením, protože vím, že neprohloupím. Moc krásné fotky jsme taky chtěla pochválit.
23. 6. 2009 17:25
Recept je zajímavý a když guláš vidím na obrázku, jak vypadá dobře, tak si myslím, že určitě stojí za vyzkoušení+
23. 6. 2009 16:54
Bibinko, slintám, ta barvička té omáčky nemá chybu a moc pěkný fotečky toho postupu máš ode mě plusíka
23. 6. 2009 16:40
Slintáááááám
23. 6. 2009 15:15
ty kvítka v tom museli být BIBI vítečné, co!? , co by člověk neudělal pro image talíře ale supééééééér
23. 6. 2009 14:51
Není a viz komntář Mirči -
23. 6. 2009 14:40
Kateřinko, klidně to udělej bez těch rajčat, když je manžel nerad-co by jsme pro ně neudělali že ano Tak velkej rozdíl v tom nebude, je tam stejně kečup.
23. 6. 2009 14:32
Bibinkoznám a moc dobře tuhle dobrůtku.U nás se též vaří,jen nepřidáváme rajčata.Hovězí osmahneme na tmavší cibulce,přidáme kmín,podusíme do poloměkka,zahustíme a přidáme na kostky pokrájené syrové zelí.Dodusíme do měkka,dle potřeby dosolíme a podáváme s knedlíkem.Je to mňamka a já pak na talíř nemusím ani tak maso jako tu omajdu se zelím a pomlaskávám si.Tohle jídlo miluju už od dětství a jsem na něm lehce závislá.Promiň mi ten obsáhlý komentář,ale za to ti letí boďka jako hrom
23. 6. 2009 14:14
Špagetko no a ta chuť s rajčaty a bez je hodně odlišná?
23. 6. 2009 14:05
Kateřino - víš jak to dělám já? Část dělám s rajčaty a část bez ( v rodině je alergik na rajský), je to náročnější na nádobí, ale věř, jde to.
Ivo to zelí tam krásně jakoby křupne a nemá chybu
Ivo to zelí tam krásně jakoby křupne a nemá chybu
23. 6. 2009 14:04
Aha, tak nepošlu, jelikož nejsem registrovaná. Fikané to tady máte ) asi se budu muset mezi vás kuchařinky přidat
23. 6. 2009 14:03
U mě také Posílám bodík, ale není za ten gulášek, ale za ten měsíček Děkuji za výborný receptík, o víkendu určitě vyzkouším. Jen se zeptám: Jsou ty rajčata podstatná nebo když je vynechám, tak se to ztratí? Manžel je totiž nemusí
23. 6. 2009 13:59
Kateřinko, taky vidíš, že jsem to brala s humorem, v pohodě. Zahradnice zrovna nejsem, ale zahradničení je u mě na nejvyšším stupni mých koníčků, zrovna tak jako vaření
23. 6. 2009 13:53
Bibi,tak to by ma teda nenapadlo,pridať do gulášu zelí,ale bola by som zvedavá ako to chutí Hovädzieho aj kapusty mám dosť,tak nabudúce namiesto klasického gulášu,skúsim tento tvoj
23. 6. 2009 13:51
Jinak, tvé recepty jsou výborné!!!!!! Aaaaa nejsi ty náhodou květinářka či zahradnice? Tím by se to vysvětlilo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 5 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 8 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 36 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 42 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: červené zelí s perníkem oprančit zelí z patizonu guláš s hlávkou zelí guláš ze zelí hovězí guláš se zelím co s připáleným gulášem? mladé zelí recept zelí v gulaši zelý guláš zelí s patizonu zelí guláš těstoviny s gulášem recepty mladé zelí mladé zelí zelí čím zahustit zelí červené zelí s perníkem guláš z zeli hovězí guláš zelí
Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, česnek, zelí hlávkové, rajče, kečup sladký, strouhanka chlebová, paprika čerstvá červená, majoránka, kmín celý, pepř, sůl, olej
Gulášek v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1joq
36 názorů