Hříbkový přeliv k masu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 398 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,93 g |
Tuky | 1,21 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přeliv můžeme stejným způsobem připravit i ze žampiónů nebo jiných malých, tvrdých hub. Vždy dbáme, aby se houby dostatečně dlouho tepelně upravovaly a důkladně se převařily, protože některé druhy hub mohou být z důvodu nedostatečného tepelného zpracování nebezpečné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 10. 2017 18:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: houbový přeliv na maso houbový přeliv preliv na maso přeliv k masu recept houbový přeliv houby k masu houbový přeliv k masu smetanovy preliv k masu houby jako příloha k masu hříbkový přeluiv hříbkový přeluiv prelivy na maso houby priloha k masu hřibový přeliv na maso recepty maso s s prelivem hub houbovy přeliv na maso recepty houbovypřeliv omacka na preliv houbovy přeliv omačka houbový přeliv na maso recept
Suroviny: houba hřib, mléko nízkotučné, mouka hladká, vývar, sůl, pepř
Hříbkový přeliv k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pD12
1 názor