Vepřové po bratislavsku
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 13 374 kJ / 3 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 258,51 g |
Tuky | 188,12 g |
Vláknina | 19,42 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 110,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2023 17:55
26. 3. 2021 23:59
26. 3. 2021 16:30
29. 1. 2018 01:27
28. 1. 2018 11:09
13. 12. 2017 00:09
12. 12. 2017 23:24
12. 12. 2017 17:49
12. 12. 2017 17:32
7. 10. 2017 07:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 17 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 23 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 46 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové po bratislavsku vepřová plec po bratislavsku plecko po bratislavsku vepřové plecko po bratislavsku maso po bratislavsku vepřová kýta po bratislavsku kýta po bratislavsku veprove maso po bratislavsku plec po bratislavsku vepřová pečeně po bratislavsku kotleta po bratislavsku po bratislavsku bratislavská vepřová pečeně bratislavská vepřová plec vepřová po bratislavsku bratislavský kotlet vepřové kostky po bratislavsku veprove pobratislavsku recepty z vepřového masa vepřová kýta po bratislavdku
Suroviny: pečeně vepřová, máslo, protlak rajčatový, mouka hladká, cibule, mrkev, celer, hrášek, okurky sterilované, mléko, smetana, citron, sůl
Vepřové po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE12
10 názorů