Krémové houbové rizoto
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 7 403 kJ / 1 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,22 g |
Tuky | 78,72 g |
Vláknina | 27,96 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,31 g |
Sacharidy | 192,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem dělala podle své chuti poprvé a rizoto bylo tak výborné, že jsem se o něj nemohla nepodělit :D Nicméně jsem všechno dávala podle oka a tak jsou gramáže spíše orientační, vařte srdcem a jistě to bude stejně skvělé!
PS: Rýže se mi poměrně přichytávala k hrnci, sice sem ji nenechala a také nemám bůhvíjaký hrnec, ale bacha na to :) Dobrou chuť!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2017 18:53
4. 10. 2017 18:01
4. 10. 2017 14:25
3. 10. 2017 21:27
2x jsem se, s citem mně vlastním snažil naznačit vám, že v případě vašeho postupu se nejedná o restování rýže (pokud tedy lesní houby nebyly suché jako pepř)
Restování je terminus technicus, ale vy tu lidem děláte v hlavách guláš
Začne to nepochopením restování a může to skončit tím, že kuchyňka vaří podle kuchařky poprvé tomu svýmu jeho oblíbený guláš a protože stojí psáno "podlijeme vodou a dusíme" tak maso utopí ve vodě a podá mu místo guláše kus uvařené krávy
3. 10. 2017 20:16
3. 10. 2017 20:03
3. 10. 2017 10:52
3. 10. 2017 09:27
2. 10. 2017 23:27
Hmmm...
Chcete říci, že houby nepustily vodu?
2. 10. 2017 23:16
2. 10. 2017 21:18
No, aby se rýže restovala, tak se do kastrolu dává PŘED houbami a možná by se vám ani nepřichytávala, že
2. 10. 2017 18:18
2. 10. 2017 17:50
příklad videa:
https://www.youtube.com/watch?v=P_wHHB6K5EU
2. 10. 2017 17:37
2. 10. 2017 16:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 12 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 53 minutami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 55 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 57 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 58 minutami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 1 hodinou
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 1 hodinou
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Krevety s rýží a brokolicí: Připravte si dokonalý a rychlý oběd podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: krémove rizoto s houbami kremove rizoto houbové rizoto houbové rizoto s parmazánem krémové rizoto s parmazánem houbove rizoto se smetanou rizoto z rýžovaru kremove rizoto s houbami a parmazanem rizoto v rýžovaru houbový pekáček- recepty recepty houbové rizoto houbove rizoto recept houbové rizoto s parmezánem recept kremove rizoto kremové rizoto recept houbovo smetanové rizoto houbové rizoto video krémové rizoto se žampiony krámové houbové rizoto dobré kremové rizoto
Suroviny: houby lesní, rýže, cibule, parmazán, smetana 12%, česnek, sádlo vepřové, kmín drcený, koření nové koření, pepř, sůl
Krémové houbové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BMqX
15 názorů