Kořenové bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 554 kJ / 1 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,85 g |
Tuky | 9,74 g |
Vláknina | 17,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 363,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/korenove-bagety/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2020 15:24
Preferement milujem, už si tykáme...
Som zvedavá, či sa niekedy dám aj na pečenie s kváskom. Stále mám z neho rešpekt.
29. 1. 2020 15:20
29. 1. 2020 14:50
13. 1. 2020 21:51
Zvýšila som množstvo žitnej múky na 100 g, taktiež po skúsenostiach s ciabattou aj vody som dala viac, ako je uvedené v recepte (asi o 40 g!). A pretože sa mi nechcelo robiť bagety, spravila som dva zakrútené korene...pridávam foto ako dôkaz.
Vďaka za skvelý recept!
14. 10. 2017 21:13
Eja57: to je účel - vyprovokovat, abyste vyzkoušeli
14. 10. 2017 21:09
14. 10. 2017 20:59
14. 10. 2017 20:25
14. 10. 2017 20:21
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 1 hodinou
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 4 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 5 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Kostival je v přírodě nepřehlédnutelný. K čemu se hodí a jak ho uchovat pro pozdější využití
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: bagety recept bageta recept bagetky recept recept na chlebový kořen recept na kořenový chleba recept na bagety kořenový chleba recept dýňová bageta kořenov recept bageta recept na bagetu francouzské kořenové bagety bageta recept na koren pecivo včera recept na kořenový chleba preferement pečení pečivo kořen pekarny ktere pecou korenovy chleba kváskový kořenová bageta recepty za 10 kořen kořen-bageta
Suroviny: voda, mouka chlebová pšeničná, droždí, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, kmín drcený, sůl, droždí
Kořenové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzJ0
9 názorů