Plněné pečené batáty
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 034 kJ / 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,18 g |
Tuky | 46,09 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 676 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,52 g |
Sacharidy | 16,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2017 22:12
Anna Kocikova: Drahuško, díky moc
4. 11. 2017 20:15
Líbí,a moc,mňamDala bych siDoufám,že casino opět napíše:"A proč si to neuvaříte,he?".
4. 11. 2017 19:54
tejaja: četla jsem to někde jako tip, avokádo prý skvěle ladí s chutí batátů. určitě vyzkouším, díky za přidání
4. 11. 2017 19:39
Lenunka: Robila som na bataty dip z avokáda, bol vynikajúci. Je v alternatívnych receptoch pod tvojim.
4. 11. 2017 19:08
jemmy: děkuji, těší mě to
4. 11. 2017 19:03
U nas jime bataty casto,je to moc pekny recept.
4. 11. 2017 18:59
tejaja: my také, ještě jsem to chtěla doplnit nějakým jogurtovým dipem s bylinkami, ale nestihla jsem, kobylky to snědly tak
4. 11. 2017 18:43
Batáty mám veľmi rada v akejkoľvek podobe.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 48 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak dlouho se vaří batáty. V kuchyni je připravujeme podobně jako brambory, můžeme je vařit, péct a zapékat
Další recepty
Tématické fráze: plnene bataty pečené batáty v troubě batáty recepty top recepty pečené batáty v troubě bataty recept pečené batáty batáty pečené v troubě pečená batáta bataty v troubě pečené batáty recept plněná batáta batáty plněné plněne batáty recepty recept na batáty recepty z batátů plněne bataty recept top recepty s na batáty plněný batát recepty bataty recept plnene bataty
Suroviny: batáty, cibule, cibule, šunka, vejce, sýr chedar, sůl, pepř, olej olivový, tymián, rozmarýn, česnek, petrželka
Plněné pečené batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ogo
8 názorů