Rybí vývar čirý
K Vánocům neodmyslitelně patří také rybí polévka. V tomto receptu představujeme vývar z rybích odřezků, zeleniny a koření. Čirý vývar poté doladíme na másle osmahnutou zeleninou a jikrami s mlíčím.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 18 752 kJ / 4 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 430,97 g |
Tuky | 227,64 g |
Vláknina | 122,10 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 7,51 g |
Sacharidy | 118,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vývar v bodě jedna můžete zredukovat a zamrazit na příště, nebo, jako v mém případě, jde k dalším strávníkům pro libovolné použití, třeba krémová rybí polévka, halászlé, bouilabaisse...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2018 20:05
29. 12. 2017 13:44
29. 12. 2017 01:39
28. 12. 2017 12:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 9 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 18 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 2 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 5 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 7 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 7 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 7 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 7 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky
Krémové polévky jako ideální večeře pro děti: Jeden jednoduchý postup stačí na desítky různých polévek
Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
Další recepty
Tématické fráze: rybí vývar rybí vývar recept ryby vyvar rybí polévka vývar recept na rybí vývar rybí vvar vývar z ryb recept rybi vyvar rybí polévka rybi vyvat vyvar rybi recept jak nahradit jikry do rybí do polévky rybý vývar recept jak nahradit a jikry rybí vývar polevka rybí vývar asijský rybí vývar jak na rybi vyvar vývar rybí silný rybí vývar
Suroviny: kapr, mrkev, bulva celerová, petržel, celer, fenykl, cibule, koření nové koření, bobkový list, sůl, máslo, mlíčí, mrkev, bulva celerová, petržel, celer, fenykl, hrášek, sůl, šťáva citronová
Rybí vývar čirý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DDJq
4 názory