Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 217 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,60 g |
Tuky | 91,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,98 g |
Sacharidy | 0,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 52 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Nejlepší recepty z kuřecího masa: Je libo kuře pečené, grilované či v omáčce?
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí maso v parním hrnci maso v parním hrnci parní hrnec recepty i příprava masa v parním hrnci kuřecí steak v parním hrnci dietní kuřecí prsa s fazolky fazole v parním.hrnci kuřecí maso v parním hrnci recepty recept z kureciho masav parnim hrnci zelené fazolky v parnim hrnci parní hrnec fazolky parní hrnec recepty kuřecí maso fazolky recept parni hrnec kuřecí maso fazole recept
Suroviny: brambory, prsa kuřecí, fazolky zelené, slanina anglická, sůl, pepř, koření kari
Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gO8Y
0 názorů