Špaldové bagely s brusinkami
Suroviny
Porce: 6 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 7 392 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
Tuky | 49,13 g |
Vláknina | 44,30 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 252,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S čím budou bagely skvěle chutnat k snídani? Dočtete se na mém blogu i s dalšími tipy zde:http://www.vareniste.cz/spaldove-bagely-s-brusinka...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 52 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: sušenky z celozrnné špaldové mouky s s brusinkami recepty jedná třetina špaldové mouky
Suroviny: droždí, mléko, cukr, máslo, žloutek, mouka špaldová hrubá, mouka špaldová celozrnná hladká mouka, sůl, skořice, ořech muškátový, brusinky, vejce
Špaldové bagely s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n0m4
0 názorů