Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 063 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2023 16:38
Dnes jsem zelí vařila, dali jsme si ho s pečeným kuřetem.
8. 3. 2016 00:55
Vladimír 66: kedluben je docela dost. Zrovna zítra to budu vařit
7. 3. 2016 21:00
Díky za recept.20 let jsem kedlubnové zelí neměl,tenhle recept přišel včas!!Chutnalo nám všem,jen ho bylo,bohužel,málo.Kedlubny došly...
4. 10. 2015 23:12
hazel: děkuji
4. 10. 2015 20:59
Dnes jsem delala poprve kedlubnove zeli podle tohoto recepisu.
Je vyborne a i tem kteri nemeli zdani co je to kedlubna ,moc chutnalo. Urcite budu ted delat casteji
Je vyborne a i tem kteri nemeli zdani co je to kedlubna ,moc chutnalo. Urcite budu ted delat casteji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 4 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak uvařit kedlubnové zelí? Chutná naprosto skvěle. Vyzkoušejte postup podle videa
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: dušená krkovička zavařování kedluben kedlubové zelí dušené kedlubny s vepřovým masem vepřová krkovice dušená zavařování kedlubnového zelí krkovicka dusena dušena vepřová krkovice zelí z kedluben vepřová krkovice se zelím dušený kedluben dušená kedluben co ke kedlubnovemu zeli krkovička s kedlubnovým zelím kedlubny recepty dušená krkovička recepty krkovice recepty se zelím zavařování kedlubny zavařování kedlubnů recept dusena krkovicka
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sůl, pepř, olej, kedlubna, slanina, cibule, cukr, ocet, mouka hladká, sůl
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRjK
5 názorů