Švestkovo-mrkvový perník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 106 kJ / 3 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,24 g |
Tuky | 86,62 g |
Vláknina | 39,40 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 472,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2018 13:45
Určitě se dá použít bílý jogurt....nebo si myslím, že i kefír.....ale i mléko.....já jsem tento recept dělala jen jednou....takže zkušenost nemám....ale určitě se nic nestane, když místo té kysané smetany se dá něco jiného....jak jsem psala....
31. 7. 2018 08:39
evca13: jogurt by taky nebyl spatny :)
31. 7. 2018 08:33
Kdyz v lednici nemam zakysanou smetanu, co místo toho mohu použít?
Lze použít třeba jen mléko? Diky za odpověď.
Lze použít třeba jen mléko? Diky za odpověď.
26. 7. 2018 16:51
hanydo:
25. 7. 2018 08:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 47 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak připravit dokonalý švestkový kompot, který oceníte hlavně v zimě při pečení koláčů či bublanin
Další recepty
Tématické fráze: mrkvový perník se švestkami mrkvový perník perník se svestkami pernik se svetkami a jogurtem hrníčkový perník se švestkami pernik s mrkvi švestkovovo mrkvový perník mrkvové řezy se švestkami recepty - perník se švestkami mrkvový perník se švestkami a meruňkami
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, prášek do pečiva, smetana kysaná, mrkev, vejce, koření do perníku, kakao, ořechy, švestky, rum
Švestkovo-mrkvový perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvr2
5 názorů