Okurkovo-avokádová studená omáčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 115 kJ / 28 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,81 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 1,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 3,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučený k dipu https://www.toprecepty.cz/recept/53650-salat-z-mor... - můžete vynechat jidášovo ucho a přidat okurky. Recept je inspirovaný polévkou z nedalekého bistra.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 3 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Představujeme okurkový relish. Poradíme, jak zavařit okurky podle oblíbených světových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z avokáda avokadova omáčka recept
Suroviny: avokádo, okurka salátová, česnek, pasta kari zelená, cibule šalotka, galangal, římský kmín mletý, koriandr, máta, koriandr, jogurt bílý, limetka, cukr, sůl
Okurkovo-avokádová studená omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZQvg
0 názorů