Pomalu pečená kachna
Kdo nezkusil, nechce tomu věřit. Po odkrytí pekáče uvidíte kachnu se spoustou vypečeného tuku a šťávy, maso se rozpadá a pokud necháte chvíli dopéct na barvu, kůžička šustí jako papír.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kachna se díky pomalému pečení krásně rozpadá a přitom je úžasně šťavnatá. Obdobně lze upéct i husu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2018 14:54
zizala: Jasně, kdo má rád křupavou kůžičku, tak je to určitě lepší zvýšit na závěr teplotu a nechat odkryté dopéct. My kůži většinou nejíme, takže to nedělávám...
28. 10. 2018 14:43
Já ji na posledních asi 15 minut dám nezakrytou, zvýším teplotu na 220°C a nechám vypéct kůži dokřupava. Pak je to teprve "ono".
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 18 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 32 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 1 hodinou
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 6 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice? Stačí jen tři základní ingredience, správný postup a v lednici vydrží celý rok
Jak připravit dokonalou pečenou kachnu? je třeba dodržet několik důležitých kroků
Další recepty
Tématické fráze: pomalu pečená kachna jak upéct šťavnatou kachnu pomalu pečená kachna recept pomalu pečená kachna s nádivkou pomalu pečená kachna na pomerančích recepty kachna pečena pomalu kachna pomalu pečená pečená kachna top recepty pomalu pečená kachna recepty pečená kachna videorecept kachna pečená pomalu recept na pomalu pečenou kachnu top recepty pečená kachna pomalu pečená kachna v troubě pomalu pečená kačena pomalu pečená kachna videorecept pomalu pečená kachna top recepty videorecept pečení kachny pomalu pečená kachna top recept šťavnatá pečená kachna
Suroviny: kachna, sůl, kmín celý
Pomalu pečená kachna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MPZ
2 názory