Brazírovaná hovězí líčka s batátovým pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 12 557 kJ / 3 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,68 g |
Tuky | 161,28 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 776 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 53,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
(Recept je od Ivany Jindřichové z kuchařky Cat & Cook).
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2018 09:56
9. 11. 2018 22:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: bataty pyre batátové pyré hovezi líčka recept recepty s batáty pyré líčka v batáty batáty recept pyre pyré z batátů hovězí na houbách pyré batáty pyré recepty
Suroviny: líčka hovězí, mrkev, celer, petržel, cibule, protlak rajčatový, víno červené suché, vývar masový, olej, máslo, pepř, batáty, máslo, smetana ke šlehání
Brazírovaná hovězí líčka s batátovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5GoB
2 názory