Mont Blanc - dezert z jedlých kaštanů
Jedlé kaštany nejsou u nás zrovna tradiční surovinou, o to víc vás však jistě překvapí svojí chutí. Kaštany povaříme s vanilkou, kakaem a rumem. Krémem pak plníme sklenice a zdobíme šlehačkou a čokoládou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 232 kJ / 1 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,53 g |
Tuky | 16,83 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 223,79 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2018 18:29
11. 11. 2018 12:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 31 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jedlé kaštany v kuchyni. Podzimní pochoutka v celé řadě receptů
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: recept na dezert s kaštanama jedlé kaštany recepty dezert z z ledových kaštanů vyloupane jedle kastany recepty recept na jedlé kaštany dezert monblank dezert s ledovymi kastany moucnik jedle kastany ledové kaštany dezert babovka z jedlich kaštanu dezert z pečených kaštanu babovka s jedlych kastanu
Suroviny: kaštan jedlý, mléko, cukr, kakao, rum, lusk vanilkový, šlehačka, čokoláda
Mont Blanc - dezert z jedlých kaštanů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4Mm
2 názory