Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému, slezinková, staročeská)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 335 kJ / 3 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,74 g |
Tuky | 316,55 g |
Vláknina | 16,72 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,29 g |
Sacharidy | 149,41 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2022 13:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 12 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 5 minutami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 1 hodinou
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 2 hodinami
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opičí chleba jsou vrstvené kuličky z kynutého těsta. Poradíme, jak chutný trhací chléb upéct
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: sladké omáčky k masu sardelová omáčka omáčka k pečeně u veprovemu
Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, pasta sardelová, pažitka, sádlo, cibule, smetana, voda, cukr, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, koření hřebíček, povidla švestková, med, vývar masový, víno červené, kůra citronová, skořice, koření hřebíček, strouhanka, slanina, cibule, zelenina kořenová, jíška, smetana, majoránka, pepř, sůl, šťovík, máslo, mouka hladká, cukr, smetana, vývar masový, sůl
Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému, slezinková, staročeská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3WZ
1 názor