Kiwi zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 373 kJ / 2 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,40 g |
Tuky | 41,82 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 335,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tenhle zákusek miluji všichni, protože není úplně sladký jako ostatní zákusky, je spíše osvěžující... těsto je vláčné, žádné suché.
Snad se Vám zákusek povede a budu ráda za každý váš názor... :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2019 17:20
19. 10. 2019 16:13
Nějak automaticky když jsem viděla "želatina"....
19. 10. 2019 15:50
19. 10. 2019 15:42
19. 10. 2019 15:07
19. 10. 2019 15:02
19. 10. 2019 15:01
19. 10. 2019 14:57
19. 10. 2019 14:45
19. 10. 2019 14:32
Ale - opravdu vše i s ŽELATINOU přivedeme k varu? Želatina prošlá varem ztuhne? Já to mám možná nějak naučené jinak, ale želatina snad naopak projít varem nemá...
( moderátorky se s uvedením receptu do nějakého obvyklého tvaru nějak poperou )
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 46 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Klouzky v lese vypadají krásně, ale jak si s nimi poradit v kuchyni? Určitě si na nich pochutnáte
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: kivi zakusek zakusek s kivi kivi zákusky zákusky s kiwi kiwi zákusky kiwi co s něho kiwi resept.se
Suroviny: vejce, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, kiwi, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, smetana zakysaná, cukr vanilkový, voda, kiwi, pudink vanilkový
Kiwi zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6EnV
10 názorů