Kohout na víně, jak ho dělám já
Tento starofrancouzský pokrm je sice na přípravu složitý, ale za to se v něm snoubí chutě bylinek, kořenové zeleniny a kvalitního červeného vína. Na sváteční stůl se hodí třeba k sametově jemné bramborové kaši.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 153 kJ / 2 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 130,06 g |
Vláknina | 59,70 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,48 g |
Sůl | 8,28 g |
Sacharidy | 75,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jídlo trošku pracnější, ale skvělé :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2024 15:15
Kovisova: To mam radost, dekuji
15. 3. 2024 11:07
byl výborný
29. 7. 2022 16:50
vomastkova: To mě těší, děkuji
28. 7. 2022 19:01
Luxusní moc děkuji za recept
3. 7. 2022 11:43
vladim.m: Děkuji za pochvalu. Drůbeží játra se mohou solit hned
2. 7. 2022 07:53
Skvělej recept, jen s malou úpravou rozmixování zeleniny s kořením a povaření jater se solí na konci.
Trochu piplačka, ale stojí za to
Trochu piplačka, ale stojí za to
1. 11. 2021 08:40
pěkný recept i foto
5. 10. 2021 20:41
bartonik: Já děkuji za vyzkoušení a fotku a jsem ráda, že recept nezklamal. Ohledně surovin - recept není dogma. Důležitý je základ. Já jsem játra dala místo kohoutí krve, která tam patří a tu jsem neměla.
5. 10. 2021 16:44
Dobrý recept. Žampiony jsou na kraji, protože ne všichni přítomní jedí houby. Jatýrka jsem do omáčky dal, ale myslím, že je to zbytečné. Příště si je udělám zvlášť. Byla to moc velká dobrota. Děkuji za recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem
Jak zpracovat hrozny? Uvařte si z něj netradiční džem, lahodný sirup nebo připravte kandované hrozny
Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit kohouta recept recepty kohout na víně kohout na víně kohout recepty jak nejlépe připravit kohout kohoutek na vine jak ho delam ja kohout na vine recept kohout recept recept kohout na víně recepty z kohouta marináda na kohouta recept na kohouta na víně
Suroviny: slanina, cibule šalotka, mrkev, celer, víno, ocet vinný červený, protlak rajčatový, petržel, sůl, koření nové koření, máslo, žampióny, cibulka, játra vepřová
Kohout na víně, jak ho dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZL5R
9 názorů