Svíčková na tatranský způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 484 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,22 g |
Tuky | 88,33 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 52,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2015 15:34
5. 7. 2009 13:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí váleček hovezi svickova recepty hovězí svíčková recept hovezi svickova hovězí svíčková cena hovězí váleček recept hovězí váleček recepty hovězí zadní váleček recepty hovězí maso svíčková recepty tatranský guláš hovězí svíčková omáčka tatranska omacka tatranské hovězí nudličky svíčková cena "tatranské koření" cena svíčkové recept hovezi valecek svickova z hoveziho hovězí svíčková maso recepty hovězí maso svíčková
Suroviny: hovězí zadní, slanina, máslo, cibule, zelenina kořenová, mouka hladká, okurka čerstvá, hořčice, citron, smetana, koření divoké, sůl
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
2 názory