Katův šleh podle Florentýny
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 171 kJ / 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,58 g |
Tuky | 41,77 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mírně upraveno. Další recepty povýšené na gurmánský zážitek najdete v knížkách "Kuchařka pro mou dceru".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2019 14:24
Nadja: ano recepty od Flo jsou skvělé, krásné povídání a naprosto dokonalé vysvětlení proč a co dělat mám i všechny Kuchařky pro dceru a jsou super hezký den
16. 12. 2019 13:57
Spoustu receptů a povídání od Flo najdete i na jejím webu:
https://www.kucharkaprodceru.cz/recepty/
Katův šleh: https://www.kucharkaprodceru.cz/katuv-sleh/
https://www.kucharkaprodceru.cz/recepty/
Katův šleh: https://www.kucharkaprodceru.cz/katuv-sleh/
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 7 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 23 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Kde skladovat zeleninu? Máme více možností, jak ji uložit, aby vydržela co nejdéle
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: katův šleh recept na katův šleh katuvsleh katův šleh recepty katův šleh recept florentýna recept na chleba florentýna recept na chleba katův šleh s chlebem recept kův šleh - recept katuv slech chleba podle florentýny bramboráčky florentýna
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, kapie červená, okurky sterilované, rajče sterilované, cibule, cukr krupice, ocet, sůl, chilli
Katův šleh podle Florentýny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGkV
2 názory