Beskydský králík
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-internet.
Vynikající způsob úpravy králíka. Moc jsme si pochutnali.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2011 22:01
Merylas: je to tak, no. Říká se, že králík je poslední hospodářství. Můžeš se snažit jak chceš a nakonec pojdou na králičí mor. Proto je jich tak málo
26. 10. 2011 21:59
BILKOVAI: Jen ještě mít domácího ušáka, že jo Kdysi jsme měli plnou králíkárnu a dnes v širokém okolí nikdo nic
26. 10. 2011 21:55
Jaktože jsem si tohoto receptu nevšimla a má tak málo bodů???? Okamžitě napravuji. Ukládám a boduji....+1
27. 7. 2009 17:37
Jani, neměl chybu!! Já vždycky dělám béřovického králíka, ale tady ten byl taky super.
27. 7. 2009 14:05
Recept vypadá moc dobře Jani bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 6 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: králičí plec úprava králíka kralici plec s hrudi recept králík na kyselo úprava štiky jak upravit králíka čina z kralika beskydský řízek králičí plec s hrudí kralici plec recept recepty na úpravu králíka vynikající králík králík recepty králičí hrudí králičí plec recepty úprava králičího masa králík na čínu kyselo z kralika králičí mor recept na úpravu králíka
Suroviny: maso králičí, maso uzené, cibule, česnek, pepř mletý, sůl, olej, mouka hladká
Beskydský králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLZZ
5 názorů