Pochoutkové lečo
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 5 938 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,05 g |
Tuky | 71,74 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 7,34 g |
Sacharidy | 69,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takto jsem si lečo vytvořila sama a tak nám nejvíc chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2015 05:23
23. 9. 2010 11:45
23. 9. 2010 11:16
28. 7. 2009 10:38
28. 7. 2009 08:49
27. 7. 2009 21:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 43 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: lečo recept koření do leča recept na leco lečo recepty lečo recept lečo jak uvarit lečo recepty lečo lečo s okurkou lečo koření jak se vari leco chutné lečo leco s vejcem lečo s vejci jak varit leco koření na lečo vařit lečo retro lečo recepty z leča koreni leco
Suroviny: paprika čerstvá červená, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, okurka salátová, česnek, sýr tvrdý, salám, vejce, koření provensálské, kopr, pepř, pažitka, sůl
Pochoutkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmVg
6 názorů