Třešňový chia pudink s mátou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 390 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 13,85 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 32,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U tohoto receptu se těžko udává přesné množství vody a chia semínek. Každé ovoce obsahuje jiné množství vody, chia semínka zase gelovatí lépe čerstvá než starší, takže je potřeba množství vyzkoušet. Pokud se vám po hodině stání bude pudink zdát velmi řídký, přidejte ještě trochu semínek. Počítejte s tím, že stáním v lednici ještě trochu ztuhne.
Pokud máte třešně málo sladké, můžete do pudinku přidat podle chuti libovolné sladidlo - med, agávový sirup, stevii, cukr... Já jsem pudink dochutila lžičkou prášku maca a několika kapkami tekuté stevie.
Tento recept naleznete také na mém blogu http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 6. 2020 08:10
jednoduché, dobré a zdravé
21. 6. 2020 20:16
moc ráda vidím tvuj recept, urcte vyzkousim
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně
Tři tipy na zdravější verze cukroví: Jak mlsat bez tuku, bílé mouky a cukru
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: třešně, máta čerstvá, voda, semínka chia
Třešňový chia pudink s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAoW
2 názory