Špenátová polévka Zelený čtvrtek aneb Co s "nevyužitelnými" částmi brokolice
Uvařili jste brokolici a po krátkém vaření vám zbyl nepříliš výrazný vývar? Nevylévejte ho, ale připravte z něj chutnou polévku. Z brokolicového pyré a kousků sekaného špenátu vytvoříme polévku ideální třeba na Zelený čtvrtek.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 073 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 11,67 g |
Vláknina | 4,65 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,13 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2021 10:02
7. 12. 2021 05:25
6. 12. 2021 22:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 14 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 3 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 4 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Suroviny: špenát, brokolice, mléko, cibule, máslo, mouka hladká, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, česnek, bujón
Špenátová polévka Zelený čtvrtek aneb Co s "nevyužitelnými" částmi brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y15O
3 názory