Zapečené plněné kedlubny s masem (pečené v remosce)
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 950 kJ / 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,90 g |
Tuky | 46,56 g |
Vláknina | 29,76 g |
Cholesterol | 614 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 51,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 minutou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 8 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 31 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 46 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: kedlubna, maso mleté, vejce, cibule, česnek, sýr nastrouhaný, petrželka, máslo, olej, koření oregáno, pepř
Zapečené plněné kedlubny s masem (pečené v remosce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gw6r
0 názorů