Bramboračka skleněná
Snad jednou z nejvíc oblíbených českých polévek je bramboračka, jejíž chuť utváří nejen brambory, ale i houby a kořenová zelenina. Talíř syté polévky vám svojí vůní připomene dětství.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 059 kJ / 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,97 g |
Tuky | 23,84 g |
Vláknina | 12,16 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 46,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Banana bread nebo-li banánový chlebík
Přidáno před 10 hodinami
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 13 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Marmeláda z jahod a rebarbory
veheshova@seznam.cz uvařil před 8 minutami
Salát ze syrové červené řepy s balkánem a ořechy
veheshova@seznam.cz uvařila před 9 minutami
Frankfurtská polévka
Noe_tvori uvařila před 5 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
jitule248 uvařila před 6 hodinami
Belgické vafle
Petra Dvor. uvařila před 6 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Valis uvařila před 7 hodinami
Letní pohankový salát
Petra Dvor. uvařila před 8 hodinami
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
Monika76 uvařila před 8 hodinami
Dunajské vlny
Kattyy uvařil před 8 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Ivet_Ka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Další recepty
Suroviny: brambory, mrkev, petržel, celer, kapusta, květák, cibule, česnek, máslo, houby čerstvé, vývar masový, kmín celý, sůl, nať celerová, petrželka, koření polévkové
Bramboračka skleněná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DXqn
0 názorů