Kvašená směs zeleniny - pickles
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 052 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,42 g |
Tuky | 2,07 g |
Vláknina | 22,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 92,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kvašenou zeleninu nedělám poprvé, ale nikdy jsem ji nepřipravovala s nálevem, ale jen se solí, kořením, případně jsem přidala trochu převařené vody, když pustila málo šťávy - při kvašení musí být pod vodou.
Zdroj : magazín Albert - upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na fermentování potravin? Prodlužme životnost oblíbené zelenině a připravme si tak dávku probiotik ve skleničce
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: zelí bílé, květák, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibule červená, mrkev, sůl, ocet, voda, cukr krupice, pepř čtyř barev, vločky chilli
Kvašená směs zeleniny - pickles
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GyQ0
0 názorů