Oleje bazalkové, bazalková pasta
Suroviny
Porce: 1.5 l
Nutriční hodnoty
Energie | 56 934 kJ / 13 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 1 500,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tak a opět - oleje jsou z bylinkářů, pasta je moje.
Nedovedete si představit, co to udělá s vaším zeleninovým nebo těstovinovým salátem, těstovinami anebo italskými pokrmy. Ocet v kulajdě anebo koprovce je prostě fajn.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2017 16:54
"Stejný postup jako u octů - do čistých sklenic dáme pár lupínků bazalky, dva stroužky česneku a jednu papričku do toho prvního, do druhého jen česnek a do třetí jen pár lístků fialové bazalky." - zalévá se to tedy octem?
A pokud ano, tak pastu děláš z toho, co bylo v oleji nebo v octu?
6. 8. 2015 21:36
6. 8. 2015 21:22
10. 9. 2009 16:50
Jsem rád, že je tady na topreceptech další chlap.
8. 8. 2009 07:41
7. 8. 2009 18:52
7. 8. 2009 17:41
7. 8. 2009 17:33
7. 8. 2009 17:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 42 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: cili papricky v oleji výroba bazalkového oleje pasta z čili papriček nakládání sušených rajčat olej z bazalky nakládání bazalky nakládání bazalky do oleje nakladani cili papricek recepty z bazalky čili pasta recept nakladane cili papricky nakladana bazalka čili pasta vyroba cili pasty čili papričky recepty bazalka nakládání pasta z čili papričky nakládané papričky nakládání papriček čili papričky
Suroviny: olej, bazalka čerstvá, fialová bazalka, česnek, chilli paprika sušená, olej
Oleje bazalkové, bazalková pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPlX
9 názorů