Karbanátkové nudle
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 828 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,88 g |
Tuky | 88,71 g |
Vláknina | 26,37 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 101,50 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2022 17:07
23. 1. 2022 17:07
23. 1. 2022 17:06
22. 1. 2022 20:01
21. 1. 2022 21:12
Že má ale Anna Kocikova: i smysl pro humor mi jaksi unikalo...
***
No, položme se ale na otázku, jaképak jsou asi špagety vo vnútri karbanátkové směsi, když ty venku jsou all dente?
21. 1. 2022 18:48
Kdysi jsem pro vnoučky dělala podobně podle topek,špagety protažené uzeninou(pochoutkové nebo liberecké párky) a u dětí to mělo velký úspěch a pod receptem jen samé kladné komentáře
vasek.ku:Tento komentář myslíte vážně? Řekněte, že to nemyslíte vážně. Prosím!!!
21. 1. 2022 17:42
21. 1. 2022 17:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 minutou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 17 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: maso mleté, paprika čerstvá červená, bylinky, sůl, pepř mletý, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, těstoviny špagety, olej, sýr strouhaný
Karbanátkové nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WkAE
8 názorů