Kávovo-pudinkové nanuky
Suroviny pro 7 kusů
7 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 2 344 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,85 g |
Tuky | 20,55 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 80,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pudink se může použít i jiný, třeba vanilkový, pak bych ale použila jen krupicový cukr. Toho se může dát i malinko více, než je v receptu, třeba jen o 10 g. I když se zdá hotová hmota sladká dost, tak sladká chuť není po zmražení stejně intenzívní, jako předtím. Chuť se pak vnímá jako méně sladká. Já ale zase nechci sladit moc. :-)
Počet kusů se může i lišit, podle velikosti tvořítek. Já používám o objemu cca 55-60 ml.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2022 19:49
Marie Svarcova: Děkuji. Začala jsem si dělat nanuky sama, tak zkouším nové druhy, ať máme změnu.
28. 3. 2022 09:56
vypadají velmi dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kdo nesmí jíst rebarboru? Odpovídáme na časté dotazy
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink smetanový, káva instantní, smetana zakysaná
Kávovo-pudinkové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g1m6
2 názory