Smetanový zeleninový vývar
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 72,75 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsou dvě cesty jak naložit s vyvařenou zeleninou – buď ji rozmixovat do stávající polévky, nebo ji použít ještě pod nějaké maso či do polévky (o vyhození neuvažujeme, bylo by to zbytečné plýtvání)
Jinak tahle polévka je výborná, když jsme zesláblí po nemoci nebo je nám tzv.těžko od žaludku
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2009 20:09
9. 8. 2009 20:07
9. 8. 2009 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřový vývar jak udělat jíšku charakteristika polévek polevky charakteristika polévka ze zeleninového vývaru zeleninova polevka se smetanou polevka zeleninovy vyvar charakteristika polévky jak se dělá vývar smetanova zeleninova polevka jak dlouho se dělá vývar zeleninová smetanová polévka jak udělat vývar rakouská polévka zeleninovo smetanová polévka smetanová rybí polévka polévky ze zeleninového vývaru rakouská polévka recept rakouske polevky charakteristika vyvaru
Suroviny: mrkev, celer, petržel, kedlubna, kapusta, brokolice, brambory, květák, ořech muškátový, pepř bílý, sůl, smetana sladká, mouka hladká, tuk
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
3 názory