Květáková polévka bez zahuštění
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 346 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,55 g |
Tuky | 8,72 g |
Vláknina | 11,15 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 49,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo celých žampionů jsem použila a zužitkovala nožky a vydlabané žampionové vnitřky z 9 menších žampionů, které mi zbyly z minulého vaření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2022 18:00
1. 5. 2022 07:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 21 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 36 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: květák, brambory, žampióny, mrkev, cibule, máslo, ořech muškátový, sůl, voda
Květáková polévka bez zahuštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljzJ
2 názory