Pečený kapr na zelenině s cuketou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 635 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,62 g |
Tuky | 133,41 g |
Vláknina | 31,91 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 3,48 g |
Sůl | 8,69 g |
Sacharidy | 60,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekáč nezakrývám.
Můžeme do výpeku během pečení přidat lžíci ostrého kečupu nebo hořčice.
Něco na tento způsob dělávala moje teta.
Naložit můžeme i do mléka, pro zbavení kapřího aroma, pokud máte kapra čerstvě chyceného.
Já teď všechna masa nakládám do jogurtu nebo kefíru, podle toho co mám doma... je to i křehčí.
Příloha: Je to jednodušší cuketová příloha aľa cuketové ragú
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 10 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 33 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 48 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Další recepty
Suroviny: kapr, sůl, pepř, jogurt, olej, sůl, česnek, paprika sušená sladká, kmín drcený, tymián sušený, tymián čerstvý, cibule, kedlubna, paprika, mrkev, cuketa, voda, cuketa, cibule, sůl, kmín drcený, koření oregáno čerstvé, rajče cherry, olej olivový
Pečený kapr na zelenině s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2qZ5
0 názorů