Párky na pivě
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 842 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2010 17:25
sklidila jsem s tímto jídle u velké společnosti takový úspěch že tedka při každé větší sešlosti musím jej vařit pomalu v kotli
21. 12. 2009 13:58
Drobek máš pravdu, fakt, to střívko nechce ani pes, co naděláme. Poslední dobou ale musím na obranu špekáčků říct, že aspoň teda v Albertu tady u nás jsou lepší, než párkový. Aspoň teda chuťově, střívko sundávám.
20. 12. 2009 19:33
Když jsme se po létech "bloudění v cizině" podívali domů, splnili jsme si jedno přání, opéct si buřty na ohýnku. Co vám mám povídat, bylo to jeden z největších zklamání v mém životě. Nejdřív jsem si myslel, že je vina v mé hubě. Pak mi Anička řekla, že měla stejný pocit. A mnohem později jsem se dozvěděl, že opravdu co se pod jménem špekáčky prodává má s těmi co známe společné už jen to jméno. A to "střívko" v kterém to je
Přesto bod přidávám, protože tady to z místních "nedobrých" uzenin vyrobíme. Autor receptu dělal co mohl.
Přesto bod přidávám, protože tady to z místních "nedobrých" uzenin vyrobíme. Autor receptu dělal co mohl.
26. 11. 2009 12:10
20. 8. 2009 21:33
vybusna, párků je!! Jen sehnat dobré. My jezdíme na párky do Polska sem tam, já je zase tak strašně nemusím. Většina jich tady obsahuje více sóji, než masa, třebaže to UNIE zakazuje. Nedá se to ani opéct na ohni, je to někdy hnus. No a u nás to ani pes nežral telecí bývaly dobré, už jsem je dlouho neměla.
20. 8. 2009 20:56
ked ja sa vam priznam, ze som vobec netusila ze existuju ine parky ako hydinove (tu patria aj morcacie) a bravcove.
20. 8. 2009 20:37
Patricie, taky jsem si říkala..., ale recept není můj, tak s tím nic nenadělám
20. 8. 2009 20:35
Marti, hezká fotka.
Jenom by to chtělo přehodit do jiné kategorie. Je to ve "vepřové maso" a začíná recept 6 nožiček telecích párků.
Jenom by to chtělo přehodit do jiné kategorie. Je to ve "vepřové maso" a začíná recept 6 nožiček telecích párků.
20. 8. 2009 20:31
použila jsem dobré vázané špekáčky, skoro si myslím, že se na to pečení hodí víc, červenou papriku jsem už neměla, dala jsem žlutou + jedno nasekané rajče. Manžel mě opěvuje za to, že jsem je zase po delší době upekla Jinak mám podobný recept, do kterého ještě patří feferonky a kmín. Bodík
18. 8. 2009 13:19
Můj manžel je má taky moc rád a občas si je i uvaří. +
18. 8. 2009 12:43
Já jsem teď viděla něco podobného v časopisu Albert a taky jsem si říkala, že bych to zkusila, jen, myslím, že se to zapékalo a přišly tam nějaké ingredience navíc. Tohle se mi taky moc líbí
18. 8. 2009 10:54
Poznám,niekedy to robíme aj s klobáskami,je to naozaj dobrota Len tú kapiu dávam sterilizovanú,nie čerstvú.Dávam prvý bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 57 minutami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 3 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 4 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 4 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pařížskou šlehačku a pařížský krém zvládnete s našimi radami snadno. Víte, jak je od sebe rozpoznat?
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: párky na pivu párky na pivě recept párky na pivu parky v pivu párek na pivu párky párky na pivu recept buřty na pivě albert parek na pivě párky na pivě recept párky v pivě recepty z párku pivni parky recepty s parky jak dlouho vařit párky párek v pivu jak dlouho se vari parky pecene parky párky recepty jak dlouho vařit klobásu
Suroviny: párky telecí, cibule, kapie červená, kečup ostrý, pivo černé, sůl, pepř
Párky na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYrr
12 názorů