Zelné pagáče
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 712 kJ / 2 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,57 g |
Tuky | 47,22 g |
Vláknina | 27,44 g |
Cholesterol | 505 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 332,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kto nemá rád sladké, môže to nechať bez pocukrovania.
Pagáčiky sú najchrumkavejšie teplé, ale sú dobré aj studené.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2009 21:29
Janka, ďakujem za upozornenie, napísala som to česko-slovensky Opravujem Díky
18. 8. 2009 17:41
Jani, já včera měla na mysli s kyselým zelím, ale tyto jsou jistě také prima. Bodík
18. 8. 2009 15:02
Ten recept je super, zrovna včera jsme se s pipre bavily o zelných pagáčích. Určitě vyzkouším, prý jsou skvělé. Mám jedinou výhradu. Do názvu receptu piš česky. Když budeme hledat podobný recept na českém webu, určitě si nezadáme "pagáčiky", ale pagáče. Nedávno jsem tak prosila o upřesnění na slovo "melón"
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 minutou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravovat zimní ovocné saláty. Takto můžete zdravě nahradit moučníky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: pagáče slovenské pagáče se zelím pagáč zelné pagáčky tvarohové pagáče se zelím kapustové pagáče sýrové pagáče pagáče sýrové pagace se zelim zelné pagáčiky pagáče recept pagacky se zelim pagáček se zelím recept domácí pagáče strouhač na zelí slovenské pagáče pagacky zelne sýrové pagačky pagáče s kyselým zelím pagače z kapusty
Suroviny: mouka hladká, zelí hlávkové, brambory, žloutek, máslo, droždí, mléko, cukr, sůl, olej
Zelné pagáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL2J
3 názory