Rybí filé v kefíru
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,55 g |
Tuky | 85,36 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 60,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2011 18:46
Jo, tak to je super, panagasia mam pokazde moc rada a toto zkusim Iva
16. 7. 2010 07:39
Lákavé
19. 8. 2009 13:21
Nádhera!
19. 8. 2009 10:59
To těstíčko z kefíru je výborný nápad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 33 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Další recepty
Tématické fráze: kefír rybí kuchařka kefírové těstíčko zapečené filé s kefírem rybí file recepty rybí file recept kefir zapečené rybí filé s kefírem
Suroviny: pangasius, kefír, sůl, olej, kefír, vejce, mouka hladká, víno bílé, lupínky mandlové
Rybí filé v kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qm3
4 názory